Bouwshop

Op onderstaande foto’s zie je onze bouwshop en drive-through. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan diverse houtsoorten, plaatmaterialen en de mogelijkheid om hout te laten bewerken volgens jouw specifieke wensen.

Hier vind je alles wat je nodig hebt, zowel voor de enthousiaste thuisklusser als de professionele vakman. Bij ons ben je aan het juiste adres. In de bouwshop staat deskundig personeel klaar om je te voorzien van advies en begeleiding om de juiste keuzes te maken voor jouw specifieke behoeften en wensen. Bij Anders Hout geloven we in het bieden van hoogwaardige houtproducten, aanverwante artikelen en een klantgerichte aanpak, zodat jouw projecten soepel en succesvol kunnen verlopen. Kom dus zeker een keer langs in onze bouwshop.

Machinale

Met trots laten we ook zien hoe Anders Hout ambachtelijk werkt. Nauwkeurig op maat zagen, schaven, korten en diverse bewerkingsmogelijkheden zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Elk beeld toont een kijkje in onze werkwijze, waarbij we ons volledig richten op het vervullen van de vraag en behoeften van onze klanten. Onze vakmensen zijn meesters in hun vak en zorgen ervoor dat elk stuk hout dat onze machinale verlaat van de juiste kwaliteit is. We geloven in maatwerk en precisie, omdat we begrijpen dat elk project uniek is. Of het nou gaat om hout- of plaatbewerking, wij passen ons aan de vraag van onze klanten en zorgen ervoor dat hun ideeën werkelijkheid worden.

Transport

Ontdek het gemak van ons eigen transport ! Bij ons is de transportfase de laatste stap in het proces. Of je nu persoonlijk langskomt in onze bouwshop om het hout op te halen of met de auto gebruikmaakt van onze handige drive-through om snel in te laden of ervoor kiest om het eind product bij jou thuis te laten bezorgen, wij staan voor je klaar.

 

Bij Anders Hout streven we ernaar om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, inclusief het transport. Of je nu een kleine bestelling plaatst of een groot project aanpakt. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat je product op tijd en op de gewenste manier bij jou aankomt.