Gereedschap

Wat is een vakman zonder professioneel gereedschap? Maar ook de veeleisende doe-het-zelver is gebaat bij goed gereedschap. Voor elke klus heeft Anders Hout een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Kwalitatief goed gereedschap staat aan de basis van elke succesvolle klus, omdat het jou als bouwprof helpt je werk goed te doen, waardoor klanten tevreden zullen zijn. De gereedschappen die wij verkopen voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook accessoires, bijvoorbeeld voor het onderhoud van jouw gereedschappen, liggen bij ons ruim op voorraad. Zo wordt elke klus een stuk makkelijker!

Elektrisch gereedschap

Voor iedere professional is kwalitatief goed elektrisch gereedschap een must om het werk goed te doen. Het assortiment gereedschap bestaat uit boormachines, slijptollen, schroefmachines, schuurmachines en decoupeerzagen.

Handgereedschap

Handgereedschap is onmisbaar voor elke bouwprof. Maar ook de goede doe-het-zelver heeft thuis een gereedschapskist vol met handgereedschap.

Tuingereedschap

Tuingereedschap is onmisbaar als je op professionele wijze een tuin wilt aanleggen of onderhouden.

Klim- en stellingmateriaal

Als je op hoogte moet werken, is het van groot belang veiligheid in acht te nemen. En je wilt op hoogte uiteraard ook genoeg bewegingsvrijheid blijven houden. Vandaar dat we bij Anders Hout diverse soorten en maten ladders, trappen en steigers hebben.