Paint / Non Paint

Bij Anders Hout vind je een ruim assortiment aan verfproducten en producten voor (voor)behandeling en reiniging van hout. Maar ook diverse non-paint producten zoals kwasten, rollers, schilderstape, schuurpapier e.d. hebben een plek in onze winkel.

Verf

Er zijn veel verschillende soorten verf voor verschillende toepassingen. Verf als grondlak, verf als primer, verf als aflak, maar ook muurverf.

Kwasten en rollers

Welke kwast of roller gebruik je voor welke klus? Met de juiste kwast of rollers wordt jouw klus makkelijk geklaard.

Tape en schuurpapier

Bij een verfklus is de voorbereiding van groot belang. Het hout dient goed geschuurd te zijn en markeren en afplakken van ondergrond moet zorgvuldig gedaan worden.

Oplosmiddelen

Er zijn vele soorten oplosmiddelen voor verschillende toepassingen. De toepassingen variëren van vetvrij maken tot het schoonmaken van kwasten. De bekendste oplosmiddelen en verdunningen zijn wasbenzine, thinner, zoutzuur en terpentine.

Beits en lak

Onder invloed van droogte of juist vocht wordt het hout aangetast. Om ervoor te zorgen dat het hout zo lang mogelijk mooi blijft en niet gaat rotten, kun je het hout behandelen met beits of lak. Maar welk soort product kies je nu voor welk soort hout?