Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
Fax 0186-659 610
E-mail info@andershout.nl
Home

Week 32 en 33 gesloten.

In verband met de bouwvak zijn wij week 32 en 33 gesloten!!

 

Wij wensen u alvast een fijne vakantie en zijn u graag weer maandag 19 augustus van dienst!

Lees meer »

BarnWood Pennsylvania: eiken planken voor buitentoepassingen

Ànders Hout heeft aan het assortiment Barnwood een mooi nieuw product voor buitengebruik toegevoegd: Pennsylvania. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Pennsylvania namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. 

Lees meer »

 

 

SLS Vurenhout

 

Naaldhout is al sinds mensenheugenis een bouwmateriaal waarmee vele constructies zijn gemaakt. Amerika en Engeland zijn grootverbruikers van naaldhout. Vuren CLS (Canada) en Grenen zijn de houtsoorten die daar het meest verwerkt worden. Hierop hebben de Zweden en Finnen het vuren SLS op de markt gebracht. In speciale vuren SLS maten, ronde kantjes en vaak lange lengtes.

Wij merken een lichte toename van de houtskeletbouw waarin vuren SLS vaak wordt toegepast. Maar ook voor andere toepassingen pakken onze klanten vaker vuren SLS. Hierop speelt Ànders Hout natuurlijk in. Onze voorraden hebben we dan ook uitgebreid. Vuren SLS vanaf 38 x 89 mm. tot aan

38 x 285mm. hebben we voor u in voorraad in Numansdorp. Snel en compleet geleverd. Dat is onze kracht die we graag voor u inzetten.