Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
Fax 0186-659 610
E-mail info@andershout.nl
Home

Hemelvaartsdag en vrijdag 31 mei gesloten!

Hemelvaartsdag en vrijdag 31 mei zijn wij gesloten!!

 

Wij wensen u fijne dagen en zijn u graag weer maandag 3 juni van dienst!

Lees meer »

BarnWood Pennsylvania: eiken planken voor buitentoepassingen

Ànders Hout heeft aan het assortiment Barnwood een mooi nieuw product voor buitengebruik toegevoegd: Pennsylvania. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Pennsylvania namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. 

Lees meer »

 

 

Pui en deuren van Padoek

 

In de eigen werkplaats  van onze relatie aannemingsbedrijf  E.J. Bouwmeester B.V. worden o.a. kozijnen en deuren naar wens en in samenspraak met de opdrachtgever gemaakt. Onlangs hebben ze  van de houtsoort Padoek een tocht- en voorpui  en extreem hoge binnendeuren voor een woonhuis gemaakt. Het prachtige resultaat kunt op de foto zien.

 

Het kernhout van Afrikaans Padoek is fraai fel oranjeachtig rood.  Bij blootstelling aan het licht verkleurt deze tint snel tot vaal roodbruin en op de lange duur tot zwartbruin. Wanneer het hout tijdig wordt behandeld blijft de fraaie kleur langer behouden. Afrikaans Padoek is een uitstekende, duurzame, fraaie en stabiele houtsoort. Padoek is goed te bewerken, zowel met handgereedschap als met houtbewerkingsmachines.