Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
Fax 0186-659 610
E-mail info@andershout.nl
Home

Ă€nders Hout prefab: wij breiden sterk uit!

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij een machinale waar voor klanten diversen bewerkingen aan hout en plaatmaterialen worden uitgevoerd. Naar aanleiding van een toenemende vraag van klanten hebben wij onze machinale aangepast en zijn we onlangs gestart met een echte afdeling prefab.

Lees meer »

BarnWood Pennsylvania: eiken planken voor buitentoepassingen

Ànders Hout heeft aan het assortiment Barnwood een mooi nieuw product voor buitengebruik toegevoegd: Pennsylvania. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Pennsylvania namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. 

Lees meer »

 

 

Mogelijkheden in Eikenhout of Douglas Fir

 

In tuinen wordt (gelukkig) veel hout toegepast. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan hekken of beschoeiingen, maar ook aan bijvoorbeeld een carport, buitenkeuken of  buitenverblijf. Door het plaatsen van een buitenverblijf kan er immers ongeacht het weer buiten geleefd worden.

 

Ànders Hout heeft hiervoor standaard Eikenhout en Douglas Fir in voorraad.  Maar we kunnen ook op maat produceren en leveren volgens uw tekening.  Met het idee van u en uw klant gaan we aan de slag en maken we een voorstel dat aansluit bij uw vraag en wens. De werktekening kan eventueel ook voor u gemaakt worden. Er zijn mogelijkheden genoeg. Prefab geleverd ontzorgt u!