Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
E-mail info@andershout.nl
Home

Vacature

Gezocht!

 

 

Per direct iemand gezocht voor de afdeling commercie.

 

Lees meer »

Commerciƫle versterking gezocht

Gezocht! 

 

Per direct iemand gezocht voor de afdeling commercie.

 

Lees meer »

 

 

Medite Tricoya Extreem Duurzaam MDF

 

De houtvezels van dit plaatmateriaal zijn bewerkt waardoor de MDF-plaat waterbestendig en dimensioneel zeer stabiel is. Het resultaat is een plaat die niet rot en in de breedte en lengte niet of minimaal werkt; zelfs niet na langdurig direct contact met water. Medite Tricoya wordt dan ook met 50 jaar garantie geleverd (mits juist toegepast). Bovendien laat de MDF-plaat zich net zo eenvoudig zagen, coaten, schilderen, schuren, spijkeren en bevestigen als elke andere houtvezelplaat. En de duurzaamheidsklasse 1 maakt Medite Tricoya even duurzaam als hardhoutsoorten zoals teak.

 

Door de positieve eigenschappen zijn de toepassingsmogelijkheden van Medite Tricoya veelzijdig. Naast gevelbekleding en boeiboorden kan het materiaal buiten ook worden toegepast voor kozijn- en deurdelen, geluidschermen, reclameborden, tuinmeubilair of speeltoestellen. Binnenshuis kan worden gedacht aan natte ruimten, zwembaden, e.d.

 

Ànders Hout heeft aan Smits Vastgoedzorg Medite Tricoya mogen leveren voor een groot werk aan de Sterrekroosstraat in Rotterdam. Het plaatmateriaal is toegepast als gevelbekleding voor de zijgevels van de hoekwoningen en voor de boeidelen van de woningen. Na montage zijn de platen afgewerkt met een watergedragen verfsysteem van Sigma. Mede door de hoge dimensionele stabiliteit van het Medite Tricoya plaatmateriaal kunnen onderhoudscycli tot 15 jaar worden bereikt.

 

Het plaatmateriaal laat zich verwerken alsof het massief hout is. Zelfs profielen zijn op dezelfde manier aan te brengen als in gewoon hout. Het plaatmateriaal wordt bevestigd met rvs-spijkers waarbij tussen de plaatdelen steeds voldoende ruimte wordt gelaten voor natuurlijke ventilatie.

 

Medite Tricoya plaatmateriaal is standaard leverbaar in de diktes 6, 9, 12, 15 en 18 mm met een afmeting van 2440 x 1220 cm; de 15 en 18 mm dikke platen ook in de afmeting 1220 x 3050 cm. Afwijkende afmetingen zijn daarnaast op aanvraag beschikbaar. Medite Tricoya is o.a. FSC-gecertificeerd en voldoet aan de steeds belangrijker wordende milieunormen.