Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
Fax 0186-659 610
E-mail info@andershout.nl
Home

Week 32 en 33 gesloten.

In verband met de bouwvak zijn wij week 32 en 33 gesloten!!

 

Wij wensen u alvast een fijne vakantie en zijn u graag weer maandag 19 augustus van dienst!

Lees meer »

BarnWood Pennsylvania: eiken planken voor buitentoepassingen

Ànders Hout heeft aan het assortiment Barnwood een mooi nieuw product voor buitengebruik toegevoegd: Pennsylvania. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Pennsylvania namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. 

Lees meer »

 

 

Hollands Hout

 

 

Uit de droogkamer komt er binnenkort een partij Amerikaans Kersen. Het Kersen is gekapt in Limburg.  In overleg met Staatsbosbeheer is het hout ingezaagd op de dikte van 27, 33, 52 en 65 mm. Door de lange en brede stammen is de partij hout uitermate geschikt voor interieurbouw. Bijvoorbeeld voor het maken van bijzondere tafels.  Kersen behandeld met een kleurpigment geeft een warme houtsoort. Het Kersenhout is iets voor de creatieve ondernemer die een product op de markt wil zetten dat niet op elke hoek van de staat te koop is.

De vraag naar Kersen is aan het terugkomen. Wij zijn er trots op om zo'n mooie kwaliteit direct uit voorraad te kunnen leveren. U bent welkom om de stammen te komen bekijken. We nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf.