Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
Fax 0186-659 610
E-mail info@andershout.nl
Home

Ă€nders Hout prefab: wij breiden sterk uit!

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij een machinale waar voor klanten diversen bewerkingen aan hout en plaatmaterialen worden uitgevoerd. Naar aanleiding van een toenemende vraag van klanten hebben wij onze machinale aangepast en zijn we onlangs gestart met een echte afdeling prefab.

Lees meer »

BarnWood Pennsylvania: eiken planken voor buitentoepassingen

Ànders Hout heeft aan het assortiment Barnwood een mooi nieuw product voor buitengebruik toegevoegd: Pennsylvania. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Pennsylvania namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. 

Lees meer »

 

 

BarnWood Pennsylvania: eiken planken voor buitentoepassingen

 

Ànders Hout heeft aan het assortiment Barnwood een mooi nieuw product voor buitengebruik toegevoegd: Pennsylvania. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Pennsylvania namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. De eiken planken vinden hun oorsprong in oude schuren en stallen ten Noordoosten van Pittsburgh in de Verenigde Staten.

Wind, regen en zon hebben deze planken gemaakt zoals ze nu zijn. De eiken planken zijn bekantrecht zodat ze gemakkelijk en direct toepasbaar zijn.

 

Barnwood Pennsylvania

Houtsoort          Eiken

Bewerking         Bekantrecht

Toepassing         o.a. gevelbekleding

Dikte               ca. 18 mm

Breedte            vallend 10 - 30 cm

Lengte             vallend 100 - 300 cm