Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
Fax 0186-659 610
E-mail info@andershout.nl
Home

Week 32 en 33 gesloten.

In verband met de bouwvak zijn wij week 32 en 33 gesloten!!

 

Wij wensen u alvast een fijne vakantie en zijn u graag weer maandag 19 augustus van dienst!

Lees meer »

BarnWood Pennsylvania: eiken planken voor buitentoepassingen

Ànders Hout heeft aan het assortiment Barnwood een mooi nieuw product voor buitengebruik toegevoegd: Pennsylvania. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Pennsylvania namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. 

Lees meer »

 

 

Aandachtspunten voor toepassingen buiten

 

In Numansdorp hebben wij ruim 30 houtsoorten op voorraad waar u uit kunt kiezen. Alleen zijn niet alle houtsoorten geschikt voor  buitentoepassingen. Voor het buiten toepassen van hout zijn er belangrijke aandachtspunten. Één van de belangrijkste aandachtspunten is dat hout moet kunnen 'ventileren'.  Op het hout dat buiten toegepast wordt hebben regen en sneeuw geen invloed, mits de wind er maar mee aan de gang kan. Plaatsen waar water op het hout blijft staan, moeten worden vermeden. Ventilatie  is één van de belangrijkste eisen.

 

Bij de keuze voor Eiken of Douglas Fir zal het vergrijzen van het hout vaak de doorslag geven. Maar  we kunnen ook andere houtsoorten verduurzamen, voorzien van verf of  brandvertragend laten behandelen.

 

U kunt bij Ànders Hout natuurlijk terecht voor hout voor, tuintafels of parkbanken maar ook voor de prefab constructie hiervan. Laat het ons weten!