Home - Twitter - Contact
 
Ànders Hout B.V.
Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp
Postbus 7420, 3280 AE Numansdorp
Tel. 0186-659 600
E-mail info@andershout.nl
Home
 
Ondernemen met oog voor de toekomst

Ondernemen met oog voor de toekomst

 

Verantwoord bosbeheer

Bij Ànders Hout hebben we oog voor onze omgeving en voor de toekomst. Verantwoord bosbeheer is hierbij essentieel. Als lid van de Koninklijke VVNH streven wij naar het importeren van 100% aantoonbaar legaal verkregen hout en stimuleren wij duurzaam bosbeheer. Wij leveren diverse soorten gecertificeerd hout, waaronder FSC® en PEFC en MTCS. Logos

 

MVO certificaat

 Ànders Hout is in het bezit van een certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zuinig zijn met wat de natuur ons geeft geldt voor onze producten en voor onze werkwijze. Met de milieu prestatieladder houden we zicht én grip op onze MVO activiteiten. Onder meer op het gebied van transport, sociaal beleid en afvalstromen. Een voorbeeld van deze laatstgenoemde is de optimalisering van uw kortspecificatie, waardoor uitval tot een minimum wordt beperkt.

 

Erkend leerbedrijf

Ànders Hout is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om jongeren kennis te laten maken met ons vak. Wij zien het als onze maatschappelijke taak om te investeren in jong talent. Ook hier werkt Ànders Hout aan de toekomst.

 

Op zoek naar gecertificeerd hout? Neem contact op met Ànders Hout voor meer informatie.